Ľudia pre Malacky » Úvod

Krátke správy

27.04.2023
Záchranná brigáda Hasičského a záchranného zboru v Malackách v súčinnosti s Okresným riaditeľstvom Hasičského a záchranného zboru v Malackách pozýva verejnosť pri príležitosti osláv sviatku svätého Floriána, patróna hasičov, na Deň otvorených dverí, ktorý sa uskutoční dňa 05. mája  v čase od 08.30 h do 12.00 h v priestoroch Záchrannej brigády Hasičského a záchranného zboru v Malackách na Továrenskej ulici č. 1.

30.10.2022
Z 10 kandidátov ĽPM sme získali 10 poslaneckých mandátov. Novým poslancom zastupiteľstva sa stane náš kandidát Tomáš Beňo.Kandidát na primátora Juraj Říha uspel so 4171 hlasmi, čo predstavuje 79,81 % z 5 226 platných hlasov odovzdaných všetkým kandidátom.


» Archív krátkych správ

Inzercia

Ordinačné hodiny

Posledné komentáre

nobody15.04.2024
Sasinkova ulica môže prejsť obnovou...

eva11.03.2024
Ulica Martina Benku prejde...

Michal11.08.2023
Ulica Martina Benku prejde...

nobody29.06.2023
Primátor Říha: Stavebný ruch ustane...

Gusto25.04.2023
Mesto obstaráva cyklotrasu z...

Max24.03.2023
Začala stavebná úprava svetelnej...

Luboš06.03.2023
Mesto získalo takmer 950 tisíc eur na...

Peter Ditrich06.02.2023
Rok 2023 sa začne výstavbou škôlky...

Príspevky z fóra

jan04.12.2023

Jana19.10.2022

dj24.03.2022

Peter Ditrich16.03.2022

Ondro05.08.2021


Príspevky z tém

otázka19.04.2017
Družstevná v Malackách

riki18.03.2015
Skatepark Malacky

pre pána primátora..16.02.2015
Skatepark Malacky

občan daňový poplat13.02.2015
Skatepark Malacky

ironik12.02.2015
Skatepark Malacky

Predstavujeme súkromné stredné školy v Malackom okrese

Predstavujeme súkromné stredné školy v Malackom okreseUvažujete, na akú strednú školu pôjde študovať Vaše dieťa? Chýba Vám stredoškolské vzdelanie ukončené záverečnou skúškou alebo maturitou? Láka Vás absolvovanie rekvalifikačného kurzu? Ak áno, ste na dobrej adrese. V našom okrese sídlia dve súkromné stredné školy, o ktorých však stále nevie mnoho ľudí. A možno medzi nich patria aj tí, ktorých ponuka štúdia zaujme.

Zahrajme sa vo Farbičkách

Zahrajme sa vo FarbičkáchNa Brnenskej ulici v Malackách, pri A-centre oproti Kauflandu, vyrástlo multifunkčné detské CENTRUM FARBIČKY. Detičky do 12 rokov priláka pestrou ponukou hracích prvkov a rodičov potešia doplnkové služby. V zariadení s rozlohou 600 m² nájdete priestor nielen na hranie, ale i možnosť navštevovať Výtvarníček pod vedením skúseného odborníka.

Predstavujeme Richarda Hájka

Predstavujeme Richarda HájkaRichard Hájek kandiduje na spoločnej občianskej kandidátke so skúsenosťami člena mestskej komisie pre územný rozvoj, dopravu a životné prostredie. Ako poslanec by sa chcel venovať životnému prostrediu, keďže jeho pozitívny vzťah k prírode zohral dôležitú úlohu aj pri výbere jeho štúdia a neskôr povolania. Má 38 rokov a kandiduje spolu s Milanom Ondrovičom a Gabikou Janíkovou v jeho domovskom 6. volebnom obvode.

Predstavujeme Natašu Špelicovú

Predstavujeme Natašu ŠpelicovúNataša Špelicová sa pridala k spoločnej občianskej kandidátke s dlhoročnými skúsenosťami predsedníčky Rady školy pri ZŠ Záhorácka a členky mestskej komisie pre vzdelávanie, mládež a šport. Spoluzakladala Materské centrum Vánok ako aj naše občianske združenie Ľudia pre Malacky. Má 48 rokov a kandiduje spolu s Pavlom Tedlom a Katarínou Trenčanskou v 5. volebnom obvode.

Predstavujeme Stanislavu Havierníkovú

Predstavujeme Stanislavu HavierníkovúStanislava Havierníková je ďalšou tvárou, ktorá sa pridala do spoločnej občianskej kandidátky na poslancov mestského zastupiteľstva. Je novou členkou nášho občianskeho združenia a presvedčená, že aj obyčajní ľudia bez predchádzajúceho politického zázemia majú čo ponúknuť verejnosti. Má 29 rokov a kandiduje spolu s Jánom Brandejsom a Zuzanou Baligovou v 4. volebnom obvode.

Predstavujeme Jána Brandejsa

Predstavujeme Jána BrandejsaJán Brandejs kandiduje s nami na občianskej kandidátke ako nová tvár bez politických skúseností. Trénuje mládež v boxerskom klube ABC Malacky, ktorému aj predsedá. Športu sa venuje od svojich pätnástich rokov a je tiež témou, ktorej by sa ako poslanec venoval naďalej. Chce vrátiť športu v Malackách dôstojnosť a pomôcť ho dostať na úroveň, ktorú si podľa neho zaslúži. Má 35 rokov a kandiduje v 4. volebnom obvode.

Predstavujeme Martina Mráza

Predstavujeme Martina MrázaMartin Mráz je ďalšou posilou našej občianskej kandidátky. Dlhoročne sa venuje ochrane prírody nielen v Malackách, ale aj v Chránenej krajinnej oblasti Záhorie. Zaujíma ho problematika spracovania odpadov a aktuálne pracuje na projekte nového mestského lesoparku. Má 35 rokov a kandiduje spolu s Vierou Máriou Adamovičovou a Katkou Berkešovou v 3. volebnom obvode na Záhoráckej ulici.

Predstavujeme Vieru Máriu Adamovičovú

Predstavujeme Vieru Máriu AdamovičovúViera Mária Adamovičová je ďalšou novou tvárou na našej kandidátke. V Malackách sa narodila, vyrastala, chodila do školy a v škole aj skončila - ako učiteľka. Jej devízou je aktívne ovládanie nemčiny a skúsenosti s projektami na rozvoj cestovného ruchu, čo ju predurčuje k tomu, aby otvorila tému partnerských vzťahov mesta. Má 32 rokov a kandiduje v 3. obvode Záhorácka, kde aj dlhodobo pôsobí na základnej škole.

Predstavujeme Tomáša Bendu

Predstavujeme Tomáša BenduTomáš Benda je ďalšou novou tvárou, ktorá s nami kandiduje na spoločnej občianskej kandidátke na poslancov. Mladý človek, ktorý má plno nápadov a obrovskú chuť pridať ruku k dielu. Mnohí ho poznáte z podujatí UV_zbery spojené s čistením prostredia Malaciek alebo kultúrneho festivalu UV_festival, kde pomáha s organizačným zabezpečením. Má 30 rokov a kandiduje spolu s Luciou Vidanovou v 2. obvode.

Predstavujeme Luciu Vidanovú

Predstavujeme Luciu VidanovúJej meno nie je pre Malačanov neznáme a posunutie do pozície kandidátky na poslankyňu žiadnym veľkým prekvapením. V hlave má veľa nápadov ako zlepšiť komunitný život v meste a v srdci vášeň pre Malacky. O to viac sa tešíme, že po štyroch rokoch dopĺňa našu občiansku kandidátku práve Lucia Vidanová. Má 33 rokov a kandiduje v 2. obvode.

Predstavujeme Petra Ondruša

Predstavujeme Petra OndrušaPeter Ondruš je prvou novou tvárou, ktorá sa pripojila do spoločnej občianskej kandidátky na poslancov mestského zastupiteľstva. Má 35 rokov a kandiduje v 1. volebnom obvode na Juhu, kde dlhodobo pôsobí ako pedagóg na základnej škole.